Mladić iz BiH stradao na gradilištu u Crnoj Gori

Objavljeno: 5. 2. 2016 u 09:01h

Sarajlija M. M. (24) poginuo je juče u Petrovcu u Crnoj Gori kada se na njega dok je radio na gradilištu obrušio betonski zid.

Tragedija se dogodila oko 12 časova, a nesrećni mladić je radio sa grupom radnika na jednoj od zgrada u tom gradu. Kako se saznaje, M. M. je poslije nesreće davao znake života, ali je preminuo na putu do bolnice.

U crnogorskoj policiji juče su rekli da je nakon uviđaja nastavljena istraga na utvrđivanju uzroka tragedije.

“Policija iz Budve o ovom slučaju obavijestila je dežurnog tužioca u nadležnom tužilaštvu”, kazali su u crnogorskoj policiji.

Uprkos našim naporima juče nismo mogli saznati za koju firmu je radio nastradali i od kada je na radu u Crnoj Gori.

Da su tragedije u kojima stradaju građevinski radnici iz BiH česte govori i podatak da je u decembru prošle godine u Kotoru poginuo Dragiša Ikonić (58). On je preminuo od povreda u kotorskoj bolnici nakon što mu je, dok je radio na gradilištu hotela “Mažestik” nadomak Starog grada u Budvi, pala drvena greda na glavu. Kako saznajemo, nesrećni radnik je od siline udara pao sa skele na asfalt pored građevine. Prema pričama očevidaca, Ikonić je ležao u lokvi krvi, pa su njegove kolege u prvi mah pomislile da je ostao mrtav na licu mjesta. Međutim, po dolasku ekipe Hitne pomoći on je bio živ, ali je od posljedica povreda preminuo u kotorskoj bolnici.

Iste sudbine bio je i građevinac preduzeća “Monter” Sulejman Rabotić (37) iz Kalesije, koji je poginuo na gradilištu u Dravogradu u Sloveniji. Tragedija se dogodila 28. decembra prošle godine kada je na Rabotića pala željezna skela dok je radio na zgradi u naselju Otoški vrh u Sloveniji. Nesrećni radnik je od zadobijenih povreda preminuo na licu mjesta.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/mladic-iz-bih-stradao-na-gradilistu-u-crnoj-gori/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])