Sutra pretežno sunčano

Objavljeno: 1. 12. 2015 u 15:48h

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) sutra se očekuje pretežno sunčano vrijeme, saopštili su meteorolozi.

Jutro će biti hladno sa slabim mrazom u višim predjelima, dok će magle biti oko rijeka i po kotlinama.

Tokom dana u većini krajeva biće promjenjivo, a na istoku pretežno oblačno, saopšteno je iz Hidrometerološkog zavoda Republike Srpske.

Vjetar slab promjenjivog smijera, a na jugu bura.

Najniža jutarnja temperatura vazduha biće od minus jedan do pet, na jugu od četiri do osam, a najviša dnevna od osam do 12, na jugu od 13 do 17 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometerološkog zavoda.

Danas je u Srpskoj i FBiH preovladavalo oblačno vrijeme.

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Bjelašniica dva, Čemerno, Sokolac i Han Pijesak četiri, Gacko, Višegrad i Ivan-sedlo pet, Nevesinje, Kalinovik i Srebrenica šest, Goražde, Bugojno, Jajce i Livno sedam, Drvar osam, Mrakovica, Zvornik, Sarajevo, Tuzla i Doboj devet, Foča, Mrkonjić Grad, Drinić i Mostar 10, Bileća 11, Trebinje, Zenica, Čapljina i Ribnik 12, Bijeljina, Prijedor, Srbac i Neumu 13, Novi Grad, Bihać i Sanski Most 16 stepeni Celzijusovih.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/sutra-pretezno-suncano-6/||claudebot