Oblačno sa slabim snijegom, slično do kraja sedmice

Objavljeno: 26. 11. 2015 u 09:50h

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti oblačno sa slabim snijegom, na jugu popodne sa slabom kišom, uz najvišu dnevnu temperaturu vazduha od minus jedan do tri, na jugu do devet stepeni Celzijusovih.

Vjetar će biti slab, sjevernog i sjeverozapadnog smjera, na jugu slab sjeveroistočni, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 7.00 časova: Čemerno, Han Pijesak minus četiri, Mrakovica minus tri, Sokolac, Kalinovik minus dva, Šipovo, Nevesinje minus jedan, Rudo, Ribnik, Gradiška nula, Banjaluka, Bijeljina, Zvornik, Srebrenica, Foča, Višegrad, Srbac, Prijedor, Novi Grad jedan, Doboj, Gacko dva, Bileća pet, Trebinje šest stepeni Celzijusovih.

Na Han Pijesku jutros je u 7.00 časova izmjereno 19 centimetara snijega, u Srebrenici 11, na Čemernu, u Ribniku deset, Šipovu devet centimetara.

U petak pretežno oblačno vrijeme. u višim područima, sa snijegom, a nižim sa kišom ili snijegom. Jutarnje temperature od -6 do 0, na jugu od 4 do 8, a dnevne od -2 do 3, na jugu od 6 do 11 °C.

U subotu pretežno oblačno, a na jugu sunčano vrijeme. Jutarnje temperature od -5 do 1, na jugu od 2 do 6, a dnevne od 0 do 5, na jugu od 8 do 12 °C.

U nedjelju pretežno oblačno vrijeme. Jutarnje temperature od -5 do 1, na jugu od 1 do 5, a dnevne od 0 do 6, na jugu od 7 do 12 °C.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/oblacno-sa-slabim-snijegom-slicno-do-kraja-sedmice/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot