Napala ga je ajkula, ali mu je istovremeno spasila život

Objavljeno: 12. 10. 2015 u 08:02h

Judžin Fini je možda jedina osoba koja može da kaže da mu je ajkula spasila život.

napad2

Judžin ima 39 godina i iz Masačusetsa je. On je plivao sa svojom ćerkom kada ga je iznenada napala ajkula. Srećom on i njegova ćerka su preživjeli, ali on je morao da leži par dana u bolnici zbog bolova.

Nakon skenera ljekari su utvdrili da ima maligni tumor na bubregu.

“To je bilo upozorenje majke prirode. Sreća u nesreći me je odvela u bolnicu. U protivnom nikada ne bih otišao na pregled i nikad ne bih saznao da sam bolestan. Zapravo saznao bih tek kada bi došlo do metastaze i onda bih osjetio simptome. Gubio bih na težini i osjećao bi se loše, ali bilo bi prekasno“, rekao je Judžin, prenosi „“Metro“.

Ljekari su zatekli tumor u početnoj fazi, pa su šanse za izliječenje velike.

“Kad bih mogao da nađem tu ajkulu, zagrlio bih je“, zaključio je.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/napala-ga-je-ajkula-ali-mu-je-istovremeno-spasila-zivot/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])