Oglas za stan u Beogradu privukao pažnju zbog jednog “malog” detalja (Foto)

Objavljeno: 8. 10. 2015 u 13:40h

Oglas za iznajmljivanje stana u beogradskoj opštini Zvezdara je privukao pažnju potencijalnih stanara, ali i korisnika društvenih mreža.

1183594231561656dd9f5fa391356572_w640

Stan kao stan na osnovu fotografije izgleda pristojno, ali nije to privuklo pažnju, već televizor.

Ako pročitate titl shvatićete šta je sve zasmijalo. Sigurni smo da vlasnik stana nije namjerno fotografisao ovaj momenat, ali ko zna. Jedno je sigurno njegov oglas je najpregledaniji na sajtu za iznajmljivanje i prodaju stanova.

Izvor: B92 / Foto: nekretnine.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/oglas-za-stan-u-beogradu-privukao-paznju-zbog-jednog-malog-detalja-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])