Ovo je 5 najpopularnijih fotografija na Instagramu (Foto)

Objavljeno: 7. 10. 2015 u 13:36h

Društvena mreža Instagram je jedna od najpopularnijih aplikacija za obradu i dijeljenje fotografija.

Ovu aplikaciju su pokrenuli Kevin Sistorm i Majk Krejžer iz San Franciska koji su ga zamislili kao spoj društvene mreže i fotografske usluge. Prije pet godina ova aplikacija je pokrenuta iOS uređajima, a danas je prisutan na svim uređajima. Instagram može da se pohvali sa 400 miliona aktivnih korisnika mjesečno i 800 miliona objavljenih fotografija.

Najpopularniji profili su očekivano u vlasništvu američkih zvijezda. Tejlor Svift 49,9 miliona pratilaca, Kim Kardašijan 48 miliona i Bijonse 47,1 milion.

Najpopularnija fotografija je u vlasništvu Kendal Džener koja je oblikovala kosu u obliku srca. Fotografija je objavljena prije četiri mjeseca i ima preko tri miliona “lajkova“.

inst1

Drugo mjesto je Tejlor Svift pored koje je buket cvijeća koje joj je poslao reper Kanje Vest. Fotografija ima preko 2 miliona lajkova.

inst2

Treće je ponovo Tejlor i njen sadašnji dečko Kalvin Haris, producent, i ova fotografija ima oko 2 miliona.

inst3

Četvrto mjesto su odnijeli Kanje i Kim. Fotografija sa njihovog vjenčanja.

inst4

Peto mjesto je Kajli Džener na dan njene mature.

inst5

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/ovo-je-5-najpopularnijih-fotografija-na-instagramu-foto/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot