Novak sa mlađim bratom: Drago mi je što je Đorđe sa ove strane mreže

Objavljeno: 7. 10. 2015 u 10:57h

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković bio je oduševljen pobjedom u dublu koju je u utorak ostvario sa najmlađim bratom Đorđem.

Novak je poslije meča na tviteru okačio fotografiju na kojoj je u zagrljaju sa bratom, uz komentar da je čitav život čekao tako nešto.

„Obojica smo čekali cijeli život kako bismo zaigrali zajedno. Drago mi je što je Đorđe sa ove strane mreže“, napisao je Novak.

Đorđe i Novak Đoković uspješno su započeli takmičenje na ATP turniru u Pekingu plasmanom u drugo kolo dublova.

Najbolji teniser svijeta i njegov najmlađi brat na startu su savladali Kineza Mao-Ksin Gonga i Novozelanđanina Majkla Venusa sa 7:6(5), 6:7(6), 10:5. Već u drugom kolu Đokoviće očekuje mnogo teži posao pošto će za rivale imati Vaseka Pospišila i Džeka Soka.

nov1

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/novak-sa-mladim-bratom-drago-mi-je-sto-je-dorde-sa-ove-strane-mreze/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])