Kiša do polovine mjeseca, u nedjelju i snijeg

Objavljeno: 7. 10. 2015 u 08:29h

Sedmica je počela oblacima i kišom, a tako će se nastaviti i danas, negdje i obilnijom, naročito u poslijepodnevnim satima i naveče. Jedino je dobro što temperature neće previše pasti te će dnevne biti od 15 do 20 Celzijevih stepeni.

Prema prognozama, do kraja nedjelje najviše kiše očekuje nas u subotu i nedjelju, kada se očekuje i pad temperatura za 5 stepeni u Hercegovini do 10 u Bosni.

Stranica “Vremenska prognoza za RH i BiH, svakodnevna” objavila je da se u BiH očekuje vrlo obilna kiša, a mogući su i problemi s lokalnim bujičnim poplavama jer se očekuje između 50 i 150 mililitara kiše po kvadratnom metru. Ista stranica najavljuje osjetno hladnije vrijeme s tim da je iznad 1200 metara nadmorske visine moguć i snijeg. Ipak, prema dugoročnim prognozama Accuweather lijepog vremena će u oktobru još biti.

Sunčanije s nešto višim temperaturama Accuweather najavljuje u drugoj polovini mjeseca kada bi temperature naglo mogle rasti i do 24 stepeni.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/kisa-do-polovine-mjeseca-u-nedjelju-i-snijeg/?utm_source=NajnovijeVijestiSidebar&utm_medium=Blcom&utm_campaign=NajnovijeVijestiSidebar||claudebot