Đoković superiorno i ubjedljivo prvi na ATP listi

Objavljeno: 21. 9. 2015 u 13:15h

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković i dalje ubjedljivo drži prvo mjesto na ATP listi, koja je objavljena danas.

Sa 16.145 poena Nole je po četvrti put u karijeri osigurao kraj godine na čelnoj poziciji ATP liste, iako brani 3.360 poena na predstojeća četiri turnira (Peking, Šangaj, Pariz, London).

Na drugom mjestu i dalje je Rodžer Federer sa 9.420 bodova. Švajcarac je poslije nastupa u Dejvis kupu smanjio prednost Đokovića za 15 bodova.

Potom slijedi Endi Marej (8.800), Stan Vavrinka (6.005), Tomaš Berdih (5.050), Kei Nišikori (5.015), Rafael Nadal (3.770)…

Viktor Troicki je pao za jednu poziciju i sada je 22. igrač svijeta sa 1.511 bodova. Dušan Lajović je 96. sa 560 bodova, a Filip Krajinović 97. sa 554.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/dokovic-superiorno-i-ubjedljivo-prvi-na-atp-listi/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])