Sarajevo: Policajac uhapšen zbog preprodaje droge

Objavljeno: 30. 7. 2015 u 11:55h

Sarajevska policija uhapsila je danas Muhameda Bajrića, istražioca mlađeg inspektora Druge policijske uprave MUP-a Kantona Sarajevo, zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.
Kako nam je potvrđeno u Kantonalnom tužilaštvu u Sarajevu, Bajrić je predat u nadležnost kantonalnog tužilaštva u Sarajevu gdje će tokom dana biti saslušan.

Postupajući tužilac naredio je i sprovođenje istrage protiv osumnjičenog. U toku dana tužilaštvo će odlučiti o dažim mjerama protiv osumnjičenog.

Klix.ba nezvanično saznaje da se Bajrića dovodi u vezu sa zapljenom veće količine heroina u sarajevskom naselju Dobrinja, do koje je došlo prije dva dana. Navodno, zaplijena su tri kilograma heroina u ulici Kurta Schorka.

No, zvaničnu potvrdu za ovu informaciju nismo mogli dobiti.

Izvor: Klix.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/sarajevo-policajac-uhapsen-zbog-preprodaje-droge/||claudebot