Fotografije koje nam vraćaju vjeru u ljudski rod (Foto)

Objavljeno: 27. 2. 2015 u 11:47h

Da u ljude ne treba gubiti vjeru, uprkos teškim vremenima u kojima se sve manji broj njh osvrće i brine o drugima, pokazuje ovih 10 fotografija.

1. Na rođendan dječaka koji boluje od autizma nije došao niko od njegovih školskih drugara. Njegova majka je napravila peticiju preko Fejsbuka, nakon čega su na proslavu došli lokalni policajci, vatrogasci i djeca iz komšiluka.

v0

2. Radnici koji čiste prozore na dječijoj onkološkoj klinici u Memfisu obučeni su kao superheroji, kako bi svaki put oduševili bolesnu djecu i uljepšali im dan.

v1

3. Jedan od zaposlenih u radnji izvukao je veliki suncobran sa stola kako bi od kiše zaštitio deku koji se sa teškoćom kretao.

v2

4. Dva Norvežanina rizikovala su sopstvene živote kako bi spasili malo jagnje koje je upalo u okean.

v3

5. Maratonka Žaklin Kimplimo pomogla je hendikepiranom atletičaru da završi trku, iako ju je to koštalo prvog mjesta na cilju.

v4

6. Policajac je uspio da odgovori mladića od samoubistva. Nakon osam godina, isti taj mladić uručio mu je nagradu Fondacije za prevenciju samoubistava.

v5

7. Čovjek spasava mače iz rijeke uz pomoć kišobrana.

v6

8. Stariji čovjek doživio je srčani udar dok je čistio snijeg na prilazu. Nakon što su ga odvezli u bolnicu, momci iz Hitne pomoći vratili su se kako bi do kraja očistili prilaz ispred kuće.

v7

9. Devojčica koja je prodala svoje plišane igračke i donirala novac Centru za napuštene životinje.

v8

10. Jedna baka nalazila se u staračkom domu, u poprilično teškom stanju, pa je njen unuk riješio da je oraspoloži na nesvakidašnji način, obukavši jednu od njenih spavaćica.

v9

Izvor: blic.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/fotografije-koje-nam-vracaju-vjeru-u-ljudski-rod-foto/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])