Marej: Mediji žele da posvađaju Novaka i mene

Objavljeno: 11. 2. 2015 u 13:59h

Britanski teniser Endi Marej kazao je da su on i Novak Đoković u odličnim odnosima, iako pojedini mediji njihove izjave poslije finala Australijen opena žele da pretvore u svađu između njih.

mg

Nakon finala u Melburnu, gdje je Srbin osvojio petu titulu, Marej je istakao da je ljut na sebe jer je dozvolio da mu Đokovićeva fizička slabost početkom trećeg seta pokvari ritam. Mnogi novinari su tada prenijeli da je srpski teniser glumio povredu, na šta je Novak rekao da nema šta da krije i da bi želio razgovarati sa Endijem.

“Ako Novak osjeća da ima nešto da mi objasni, rado ću razgovarati s njim, ali mislim da zaista nema šta da mi objasni. Cijela situacija je preuveličana i predstavljena mnogo većom nego što je zapravo bila. To se u ovo vrijeme stalno događa. U stvari, sasvim je moguće da prođete kroz period u kojem ste veoma umorni, a da onda budete bolje. Dobijete novu energiju. Kako se cilj približava, moguće je da se bolje osjeća”, kazao je Marej.

S druge strane, Novak uživa u odličnom startu sezone i sprema se za novi izazov na turniru u Dubaiju, koji će se igrati od 23. do 28. februara. Mečevi u ovom gradu biće mu prvi nakon pomenutog finala u Australiji. Srbin je čak četiri puta slavio na ovom turniru, za koji smatra da treba da postane masters. Za sada je on jedan od turnira iz serije 500, a Đoković vjeruje da Dubai zaslužuje više.

“Dubai definitivno zaslužuje da organizuje masters, po mom mišljenju. Mislim da bi se mnogi teniseri složili sa tom činjenicom, zato što je u pitanju jak turnir, a ima i potencijal. Ne znam ni za jednog tenisera koji misli nešto negativno o ovom turniru. Naprotiv, svi žele da turnir traje duže, kao što je slučaj u Indijan Velsu i Majamiju”, rekao je Novak.

Potvrda Novakovih riječi je podatak da je ovaj turnir u proteklih 11 godina, osim 2007, proglašavan je za najbolji u svojoj klasi.

Dolaze najbolji

Na ovogodišnjem turniru u Dubaiju učestvovaće čak trojica od četvorice vodećih na ATP listi. Pored Novaka Đokovića, tamo će se naći drugi i četvrti igrač svijeta, Rodžer Federer i Endi Marej.

“Sedmorica ili osmorica igrača iz top 10 učestvuju na turniru i to dovoljno govori. Organizatori rade odličan posao da bi privukli najbolje na svijetu. Ljudi ovdje su veoma ljubazni, posebno oni koji su zaduženi za organizaciju i ja se u Dubaiju osjećam kao kod kuće”, istakao je Đoković.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/marej-mediji-zele-da-posvadaju-novaka-i-mene/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])