“Američki četnik” za sobom ostavlja pelene i puši sarajevsku Drinu! (Foto)

Objavljeno: 25. 9. 2014 u 15:33h

Erik Frejn, za kojim policija Pensilvanije traga već sedam dana zbog ubistva i ranjavanja policajaca, postao je poznat širom svijeta po tome što voli nositi uniforme Vojske Republike Srpske, a prema posljednjim otkrivenim dokazima utvrđeno je da Frejn voli i balkanski duvan, te puši sarajevsku Drinu.

dr1

Američki mediji javljaju kako Erik viđen nekoliko puta, ali da brzo pobjegne. „Mislim daj ovo njemu sve igra“, rekao je policijski službenik Džordž Bivens.

Nedavno je pronađen njegov džip koji je ostavio nekoliko kilometara udaljenog od kampa, a potom je pješačio oko 30 kilometara kako bi se sakrio u divljini koja se nalazi u okruženju njegovog grada Kandenzisa.

Naoružan je i opasan, a policija je dobila naredbu da ga ubije ukoliko se ne preda.

U džipu policija je pronašla kalašnjikov i dva šaržera streljiva, prazne kutije sarajevske Drine i prljave pelene.

dr2

Frejn je opisan kao osoba istrenirana za preživljavanje i da koristi pelene kako bi ostao na jednom mjestu što duži period.

Iz policije kažu, prenosi ABC NEWS, kako im se čini da je Frejn ovo planirao mjesecima, možda čak i godinama.

„Učio je pucati iz snajpera, znamo da je čitao o raznim tehnikama preživljavanja. Povezan je s grupom vojnih entuzijasta iz Istočne Evrope i kao da se igraju Hladnog rata“, rekli su policijski zvaničnici.

U potrazi za ovim muškarcem, koji je na popisu 10 najtraženijih kriminalaca u SAD-u učestvuje 1.000 službenika.

Erik je optužen da je ubio policajca Brajana Diksona i ranio drugog Aleksa Daglasa 12. septembra ispred baraka u Bluming Gruvu.

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/americki-cetnik-za-sobom-ostavlja-pelene-i-pusi-sarajevsku-drinu-foto/||claudebot