Potresna poruka roditelja koji su izgubili troje djece u oborenom avionu

Objavljeno: 24. 7. 2014 u 10:16h

Roditelji troje djece koja su se nalazila među ostalim stradalim putnicima u oborenom avionu Malaysia Airlinesa na letu MH17 prekinuli su šutnju i uputili potresnu poruku.

Trojedjece

Anthony Maslin i Marite Norris opisali su svoj bol zbog gubitka troje djece, Moa, Evie i Otisa, i Mariteinog oca – kao “intenzivan i nemilosrdan”

Ovo je život gori od pakla. Naša djeca nisu sa nama. Moraćemo živjeti sa tim činom horora svaki dan i svaki trenutak onoliko dugo koliko budemo živjeli – naveli su roditelji u izjavi.

Evie (10), Otis (8), i Mo (12) Maslin bili su u oborenom avionu skupa sa djedom Nickom. Bili su na putu kući. Vraćali su se u Australiju nakon odmora u Evropi.

Ne želimo nikome da osjeti ovakav bol. Čak ni onima ljudima koji su ubili cijelu našu porodicu na nebu.

Anthony i Maritezahvalili su se svima koji im pružaju podršku u ovim trenucima tragedije, i napisali su da njihova ljubav prema njihovoj porodici jača od bilo koje mržnje na svijetu.

Prije nekoliko dana objavljeno je da je otac uzeo odmor na neodređeno vrijeme u firmi u Perthu (Australija) u kojoj je radio.

Svoju poruku, u kojoj nema mržnje, uputili su vojnicima u Ukrajini, političarima, medijima, prijateljima i porodici.

Izvor: Doznajemo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/potresna-poruka-roditelja-koji-su-izgubili-troje-djece-u-oborenom-avionu/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])