U SAD ubijen 21-godišnji Nedžad Botonjić porijeklom iz BiH (Foto)

Objavljeno: 23. 7. 2014 u 15:43h

U gradu Jacksonvilleu u američkoj saveznoj državi Florida ubijen je 21-godišnji Nedžad Botonjić porijeklom iz Bosne i Hercegovine.

Nedžad je ubijen na parkingu benzinske pumpe u tom američkom gradu u ponedjeljak naveče dok je išao u nabavku, piše Klix.

“Srce mi je slomljeno”, kaže Nedžadov otac Rufad koji je iz Bosne i Hercegovine odselio 1998. godine.

Nedžad je ubijen iz sada nepoznatih razloga, a kako pišu američki mediji, radilo se o oružanoj pljački u kojoj je pljačkaš nekoliko puta pucao u Nedžada.

On je nedavno dobio posao u McDonald'su i bio je sin jedinac u porodici Botonjić. Planirao je ići na fakultet.

Policija je objavila fotografiju i automobil ubice za kojim se traga. Kako kaže Rufad, zabrinut je za budućnost njegove tri kćerke koje idu u osnovnu školu.

Komšije kažu da je Nedžad bio uzoran sin koji im je uvijek pomogao.

Izvor: Nezavisne/Klix

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/u-sad-ubijen-21-godisnji-nedzad-botonjic-porijeklom-iz-bih-foto/||claudebot