Očajna majka pronašla sina na Facebooku nakon 28 godina

Objavljeno: 23. 7. 2014 u 14:56h

Uz muža koji ju je zlostavljao, ova majka baš i nije imala mnogo izbora. Iako je znala da je njenog sina usvojila druga porodica, pokušala ga je pronaći. Ali, saznala je da se odselio daleko…

majka

Mama, koja je dala svog sina na usvajanje prije 28 godina, konačno je opet s njim i to zahvaljujući Facebooku.

Lesley Thompson dala je sina na usvajanje kad mu je bilo 5 godina, a kasnije je oktrila da je emigrirao na Novi Zeland sa svojom novom porodicom.

Bojeći se da nikad više neće vidjeti svog sina, krenula je u potragu za njim. No, tek zahvaljujući Facebooku ova 53-godišnjakinja je pronašla sina.

Bila sam u potrazi za Jamesom dugo vremena, a sve dok nisam upoznala nekoga na Facebooku ko je rekao da mi može pomoći – kaže Lesley iz Newcastlea.

On je Jamesu dao poruku od mene i rekao da mi se javi. Jednog dana sam uključila računar i vidjela sam poruku od Jamesa. Mislila sam da se neko šali, da se pretvara da je on.

Još uvijek ne mogu vjerovati.

Potraga je bila veoma važna za Lesley koja živi s kćerkama Jacqueline i Carly.

Njenog prvog sina odvela je socijalna služba, a kad ga je pokušala naći saznala je da je umro od predoziranja.

Lesley je očajnički željela pronaći sina Jamesa (33) jer kaže da nije željela živjeti ako ne sazna da li je on dobro.

Kada pričamo on me zove ‘mama’, a kaže da je uvijek želio da budemo u kontaktu. Na početku smo samo slali poruke, ali sada pričamo uz pomoć kamere.

Sljedeći korak je da Lesley otputuje kod sina.

Želim ga vidjeti prije nego što bude prekasno. Nikad ne znate šta je iza ugla.

Izvor: Doznajemo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/ocajna-majka-pronasla-sina-na-facebooku-nakon-28-godina/||claudebot