Poznati dobrotvori koji su činili velika djela ali u tajnosti! (Foto)

Objavljeno: 19. 6. 2014 u 16:16h

Ove slavne ličnosti dokazale su da ih slava nije promijenila i da znaju da budu i te kako humani. Poznati vrlo često, nažalost, rade humane stvari zbog popularnosti, ali neki od njih čine velika djela u tajnosti.

 Ovo su stvari koje niste znali o slavnim dobrotvorima:

1. Kijanu Rivs

poz1

Nakon završetka snimanja Matriks trilogije, Kijanu Rivs je ekipi zaduženoj za specijalne efekte poklonio 75 miliona dolara, a svim kaskaderima je kupio Harli Dejvidson motore.

2. Džoni Dep

poz2

Ovaj ljepotan uvijek na putovanje nosi i svoj kostim kapetana Džeka Speroua iz “Pirata sa Kariba” jer se upravo tome djeca koju nenajavljeno posjeti u bolnicama najviše raduju. Džoni Dep priznaje da se ponekad samoinicijativno maskira u slavnog pirata i odlazi u Diznilend i da tako animira djecu u zabavnom parku.

3. Tupak Šakur

poz3

Tupak je primio pismo majke koja mu je otkrila da je posljednja želja njenog bolesnog sina Džošue da upozna slavnog repera. On je odmah je odletio da upozna dječaka. Nakon što je Džošua preminuo, Tupak je nazvao svoju izdavačku kuću “Džošuin san”.

4. Dejvid Grol

poz4

Dva australijska rudara su se zaglavili tokom urušavanja rudnika, a sve što su tražili od spasilaca je bio ajpod sa pjesmama Grolovog benda “Foo Fighters”, kako bi im vrijeme brže prošlo. Nakon što je to čuo, Dejv Grol im je poslao poruku da će ih, kada izađu, čekati dvije ulaznice za bilo koji nastup Foo Fightersa, bilo gdje u svijetu, i dva hladna piva.

5. Ema Votson

poz5

Za američki praznik Noć vještica, jedan petogodišnjak je obukao kostim Harija Potjera. Kako tradicija nalaže, djeca su pošla u sakupljanje slatkiša po kućama. U jednom trenutku je Ema Votson došla do malenog dječaka i pitala da li je on Hari Poter. Objasnila je dječaku da je ona Hermiona, Harijeva najbolja prijateljica, čvrsto ga je zagrlila i slikala se s njim. Dječak je bio toliko zbunjen da nije prepoznao slavnu glumicu.

6. Džoan Rouling

poz6

Prije nego što je napisala četvrtu knjigu iz Hari Poter serijala, slavna spisateljica Džoan Rouling je poslala kraj knjige djevojčici Nataliji Mekdonald koja je oboljela od leukemije. Natalija je nažalost preminula prije nego što je uspjela da pročita mejl, pa je Roulingova po njoj nazvala lik u knjizi. Ta djevojčica je u knjizi bila svrstana u dom Grifindor.

7. Bon Džovi

poz7

Restoran slavnog pjevača Bon Džovija “Soul Kitchen” nema cijene na jelovniku. Umjesto toga, prihvataju donacije za obroke ili, ukoliko ne možete da priuštite obrok, možete da ga otplatite volontiranjem u kuhinji.

8. Tom Henks

poz8

Holivudski glumac Tom Henks je pristao na jedno veoma neobično fotografisanje sa obožavaocem. U lokalnoj piceriji napravili su seriju fotografija na kojima je dečko glumio da je pijan, nakrivio je naočare i zaspao na ramenu slavnog glumca, a Tom izgleda kao da se dobro zabavio.

9. Tom Kruz

poz9

Nakon što je bio svjedok sudara u kojoj je krivac pobjegao sa mjesta nesreće, Tom Kruz je ostao sa povrijeđenom ženom, nazvao je hitnu pomoć i platio 7.000 dolara bolničkih troškova jer je shvatio da ona nije imala osiguranje.

10. Zek Galifianakis

poz10

Prije nego što je postao poznat, ovaj simpatični glumac je živio sasvim normalan život. Jedna od uobičajenih radnji bila mu je odlazak u perionicu veša. Tamo je upoznao simpatičnu Elizabet “Mimi” Heist, sada 87-godišnju gospođu, koja je živjela od napojnica koje bi joj ljudi ostavljali nakon pranja veša. Nakon što je postao slavan, saznao je da je Mimi postala beskućnica. Odmah joj je pronašao stan u Santa Moniki, a Mimi je smještaj sredila uz pomoć Rene Zelveger. Zek se brine za kiriju i režije, dok Rene često donosi namirnice za Mimi. Zek uz to Mimi nerijetko vodi na premijere svojih filmova, a često se šali da mu je to djevojka.

Izvor: dnevnik.hr

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/poznati-dobrotvori-koji-su-cinili-velika-djela-ali-u-tajnosti-foto/||claudebot