Drže djecu u jazbini, tuku ih do krvi

Objavljeno: 7. 4. 2014 u 19:25h

U jazbini sa 14 pasa i 20 tvorova policija je u engleskom gradu Blekburnu u oktobru pronašla četvorogodišnjeg dječaka, kog je ovdje, u nezamislivoj prljavšini, držala majka (21).

Samo nekoliko dana pošto je ona zbog zanemarivanja djeteta osuđena na dvije godine zatvora, javnost je šokirala priča o još jednoj brutalnoj majci.

Fotografiju pretučenog dječaka na internet je postavila njegova učiteljica.

Slika 1 Kina

Šestogodišnjeg Sijao Binga iz Kine majka je svirepo pretukla metalnim ofingerom samo zato što nije uradio domaći. Stravične povrede na njegovim leđima primijetila je učiteljica koja je okrutnu majku odmah prijavila nadređenima. Međutim, epilog priče iz Đijangmena mnoge je šokirao.

Ova majka neće, naime, biti uhapšena, pošto je policija saopštila da dječakove povrede nisu tako ozbiljne kao što izgledaju i složila se sa tvrdnjama monstruozne majke da su batine bile opravdane, jer je dijete bilo nevaljalo.

“Nemojte ga toliko tući ubuduće”, bilo je sve što su joj rekli, prenose strani mediji.

Učiteljica je, šokirana ovakvom reakcijom policije, slike dječakovih rana postavila na internet, u nadi da ovakvi slučajevi nasilja ubuduće ipak neće prolaziti nekažnjeno.

Majku iz Blekburna stigla kazna

Jazbina u kojoj je pronađen dječak

 Slika 2

Za razliku od kineske nasilne majke, žena iz Blekburna je prošle nedjelje osuđena na dvije godine.

U trenutku kad je pronađen, njen sinčić nije bio u stanju da jede, pa su ljekari morali da ga hrane preko cjevčice u stomaku.

Izvor: blic

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/drze-djecu-u-jazbini-tuku-ih-do-krvi/||claudebot