Pomoć za dječaka koji brine o nepokretnom ocu

Objavljeno: 11. 10. 2013 u 14:46h

Sindikalna organizacija Fonda zdravstvenog osiguranja Republike Srpske izdvojiće dio novca od svoje članarine kako bi pomogla osmogodišnjem dječaku Gojku Đuriću iz Ljeljenče kod Bijeljine, koji sam brine o nepokretnom ocu Petru.

djecak

Predsjednik Sindikalne organizacije Fonda Božo Marić rekao je da će predstavnici sindikata posjetiti porodicu koja živi u teškim materijalnim uslovima i savjetodavno im pomoći oko daljih procedura liječenja u Beogradu.

“Htjeli bi da ovim humanom i solidarnim gestom apelujemo na sve one koji mogu da pomognu ovoj porodici”, istakao je Marić.

Osmogodišnji Gojko Đurić i njegov otac Petar žive u kući bez vode i struje, a prije godinu dana napustila ih je majka i supruga.

Prije godinu dana Petar je sijekući drva slomio nogu, a sve obaveze u kući preuzeo je osmogodišnji Gojko. Petar se od povrede liječio u Bijeljini, Banjaluci i Beogradu, gdje mu je za 16. oktobar zakazana i operacija.

Svi koji žele da pomognu Petru i Gojku Đuriću mogu to da učine uplatama u BiH na žiro-račun kod Bobar banke 5650020002662614, za uplate iz inostranstva na žiro-račun BA395652050000035122, ili pozivom na telefonski broj +387 66 839 682.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/pomoc-za-djecaka-koji-brine-o-nepokretnom-ocu/||claudebot