Pomoć popisivačima koji ne mogu završiti popisni krug

Objavljeno: 11. 10. 2013 u 15:23h

Popis stanovništva, domaćinstava i stanova na području grada Banjaluka se odvija bez problema i u toku je prikupljanje podataka o tome ko od popisivača, eventualno, ne bi mogao da završi popisni krug do kraja ovog procesa, izjavio je Predsjednik gradske Popisne komisije Dubravko Malinić.

popis

“Popisivačima koji, eventualno, ne bi mogli završiti popisni krug u ispomoć šaljemo popisivače koji su završili svoje popisne krugove, kako bi se popis završio u roku”, rekao je Malinić.

On je istakao da se ulažu svi napori da bi se ispoštovao rok za popis i izrazio nadu da će popisivači uspjeti da završe posao na vrijeme.

Malinić je podsjetio da je na samom početku popisa bilo isključivanja popisivača, ali da je riječ o zanemarljivom broju.

Banjaluka ima 837 popisnih krugova, a na terenu je angažovano 837 popisivača i 105 instruktora. Popis stanovništva, domaćinstava i stanova u BiH trajaće do 15. oktobra do 21.00 čas.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/pomoc-popisivacima-koji-ne-mogu-zavrsiti-popisni-krug/||claudebot