Tragedija kod Banjaluke: Priklještio ga traktor

Objavljeno: 30. 9. 2013 u 08:18h

Branko Mijatović (44) iz Borkovića, kod Banjaluke, poginuo je u subotu poslijepodne u nesreći koja se dogodila nakon prevrtanja traktora IMT 539 s prikolicom.

tragedijaU trenutku nesreće, koja je policiji prijavljena oko 16.25, traktor s prikolicom vozio je Drago Savić (31) iz Banjaluke.

Savić je povrijeđen u nesreći, ali njegove povrede nisu opasne po život.

Na traktorskoj prikolici se u kobnom trenutku nalazila mašina za nabacivanje fasade, koja je i glavni uzrok nesreće, zbog koje je Savić i izgubio kontrolu nad traktorom koji se, nakon svega, survao niz stranu.

Traktor je nakon prevrtanja bukvalno priklještio Mijatovića, nanijevši mu teške povrede vitalnih organa, od kojih je ubrzo preminuo u Kliničkom centru Banjaluka.

“Mijatović i Savić su zajedno sa kolegama radili kod jednog komšije na kući u Borkovićima. Posao su završili i krenuli nazad. Traktor je vozio Savić i spuštao se niz makadamski put, koji je veoma strm. Na prikolici je bila mašina i ona je, najvjerovatnije, glavni krivac, jer se traktor u jednom momentu prevrnuo i survao niz stranu”, ispričao je poznanik pokojnika koji je zamolio da mu se ne navodi ime.

Na mjestu nesreće i strmini na kojoj se zaustavio traktor s prikolicom i mašinom bili vsu idljivi tragovi prevrtanja.

Bliski članovi porodice preminulog i prijatelji upalili su svijeće u znak sjećanja na Mijatovića, kojeg su opisali kao dobrog i vrijednog čovjeka.

Iz CJB Banjaluka juče su naveli da je nakon dojave o nesreći obavljen uviđaj.

O nesreći je obaviješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka, koji je naredio sprovođenje detaljne istrage kako bi bio utvrđen tačan uzrok nesreće.

Izvor: Nezavisne novine

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/tragedija-kod-banjaluke-prikljestio-ga-traktor/||claudebot