U 4 grada uhapšeno 7 dilera

Objavljeno: 28. 5. 2013 u 15:07h

U policijskoj akciji “Ulica” do sada je uhapšeno sedam lica koja se terete za trgovinu drogom, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina.

hapsenje

U Zvorniku su uhapšena lica S.A, N.A i Z.B, u Milićima lica D.L. i D.M, lice S.E. uhapšeno je u Loparama, a u Tuzli je uhapšeno lice F.V.

Policija traga za još dva lica, koja se nalaze u bjekstvu, a terete se za izvršenje krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga i dovode se u vezu sa uhapšenima.

Nad uhapšenima je u toku kriminalistička obrada, nakon čega će biti predati u nadležnost Okružnom tužilaštvu zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/u-4-grada-uhapseno-7-dilera/||claudebot