Više osoba na informativnom razgovoru zbog ubistva Imširovića

Objavljeno: 21. 4. 2013 u 17:05h

Jasmin Imširović (47) iz Zenice ubijen je jutros u sačekuši ispred zgrade u kojoj je imao stan u banjalučkoj ulici Kozarska 12.

kozarska 12

Dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka završio je uviđaj na mjestu ubistva te naložio obdukciju tijela nastradalog, potvrdila je portparol ove pravosudne institucije Maja Đaković Vidović. Vidovićeva je dodala da je tužilac naložio i preduzimanje svih mjera na rasvjetljavanju ovog događaja.

U njega je za sada nepoznata osoba ispalila dva hitca u predjelu grudnog koša oko 2.30 časova.

Izvor blizak istrazi je rekao da je banjalučka policija saslušala više osoba zbog ovog ubistva, ali još niko nije uhapšen i osumnjičen.

Preminuli je ranije koristio ime Jasmin Žabo.

Imširović je od ranije poznat policiji kao izvršilac više krivičnih djela vezanih za drogu na području Zenice u Federaciji BiH.

Agencija za istrage i zaštitu BiH /SIPA/ nedavno ga je uhapsila i pretresla.

Iz banjalučkog Centra javne bezbjednosti navodeći njegove inicijale je saopšteno da im je slučaj prijavljen oko 2.40 časova.

– J.I je preminuo od posljedica ranjavanja oko 3.45 časovau banjalučkom Univerzitetsko kliničkom centru. Obavljen je uvbiđaj i u toku je istraga u cilju otkrivanja počinioca teškog ubistva-rekli su u CJB Banjaluka.

Imširović je poznat u FBiH po trgovini drogom i krađama.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/vise-osoba-na-informativnom-razgovoru-zbog-ubistva-imsirovica/||claudebot