Snimci vladike Kačavende procurili na internet (FOTO, VIDEO)

Objavljeno: 21. 4. 2013 u 13:39h

Kompromitirajući snimci vladike zvorničko – tuzlanskog Vasilija Kačavende koji ga prikazuju u trenucima intimnosti s nepoznatim mladićem procurili su na internet, piše portal Klix.ba.

kacavenda

Na snimku koji traje nekoliko sekundi jasno se vidi vladika u zagrljaju s muškarcem kojeg kasnije ljubi u usta.

Blic je prije nekoliko dana objavio da posjeduje sličan snimak, ali nije jasno da li je riječ o istom niti gdje je napravljen.

Kako piše Klix, snimke koje svjedoče o seksualnim aktivnostima vladike s nepoznatim mladićima imali su i stanovnici Bijeljine i samo je bilo pitanje dana kada će one procuriti na internet.

 

Na YouTubu se pojavio dio kompormitujućeg snimka na kome se vide njegovi intimni odnosi sa nepoznatim muškarcem.

UPOZORAVAMO na seksualno eksplicitan sadržaj!

http://youtu.be/v_apsk1JMyw

eTrafika.net / Foto: Oslobođenje /Video: Moja Hercegovina

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/snimci-vladike-kacavende-procurili-na-internet-foto-video/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])