Istaknuti srpski književnik Svetislav Basara predstavio je danas u okviru Međunarodnog sajma knjige u organizaciji "Glasa" svoj novi roman "Dugovečnost" u izdanju "Lagune".

Promocija je održana na štandu Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske.

Za ono što piše na koricama moje knjige na odgovaram, samo odgovaram za ono što je između korica. Novi roman govori o svemu i svačemu, marketing izdavačkih kuća voli da napravi bombastične najave sa koje misli da pomoći prodaji knjige. Ima toliko stvari u romanu "Dugovečnost", prečešljava se prošlost Srbije i događaji koji su se desili pre sto godina, ali to je samo jedan segment od mnogih tokova u romanu - rekao je Basara.

Izvor: Glas

"/>

Svetislav Basara predstavio roman “Dugovečnost”

Istaknuti srpski književnik Svetislav Basara predstavio je danas u okviru Međunarodnog sajma knjige u organizaciji “Glasa” svoj novi roman “Dugovečnost” u izdanju “Lagune”.

Promocija je održana na štandu Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske.

Za ono što piše na koricama moje knjige na odgovaram, samo odgovaram za ono što je između korica. Novi roman govori o svemu i svačemu, marketing izdavačkih kuća voli da napravi bombastične najave sa koje misli da pomoći prodaji knjige. Ima toliko stvari u romanu “Dugovečnost”, prečešljava se prošlost Srbije i događaji koji su se desili pre sto godina, ali to je samo jedan segment od mnogih tokova u romanu – rekao je Basara.

Izvor: Glas

Copiright. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.