U avgustu inspektori obavili 1.457 kontrola

Objavljeno: 12. 9. 2012 u 12:10h

Inspektori Odjeljenja za inspekcijske poslove Administrativne službe Grada, obavili su, tokom avgusta, 1.457 kontrola. Zbog utvrđenih nepravilnosti, izdato je 30 prekršajnih naloga, kojima su izrečene novčane kazne u iznosu od 17.640 KM.

Prema nalozima Inspekcije za sanitarnu zaštitu, Inspekcije za hranu i Veterinarske inspekcije, uništeno je 984 kilograma namirnica. Riječ je, uglavnom, o namirnicama kojima je istekao rok trajanja i koje su uništene na zahtjev trgovaca.

Urbanističko-građevinska inspekcija je donijela 18 rješenja o rušenju bespravno izgrađenih objekata, dok su poljoprivredni inspektori izdali dva prekršajna naloga zbog neurednih privatnih parcela, na kojima nije uklonjena ambrozija.

Najviše prekršaja u oblasti saobraćaja, inspektori su registrovali prilikom kontrole reda vožnje gradskog i prigradskog prevoza. Zbog toga je izdato sedam prekšajnih naloga i izrečene novčane kazne u iznosu od 2.950 KM.

Izvor: ASBL

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/u-avgustu-inspektori-obavili-1-457-kontrola/||claudebot