Novi kanibalski napad u Lazarevcu: Ujeo djevojčicu od 15 godina!

Objavljeno: 11. 8. 2012 u 15:10h

U ovom gradu pojavio se još jedan kanibal, koji je za ruku ujeo 15-godišnju djevojčicu. Policija traga za njim.

Srpski kanibal iz Lazarevca Đorđe Stanojević (38), koji je u nedjelju dvojici svojih sugrađana, Nemanji Vučiću (21) i Nemanji Jeremiću (18), odgrizao uši, nije prije incidenta pokazivao da će napasti bilo koga, a pogotovo ne da će slučajnim prolaznicima otkidati dijelove tijela! Prema nezvaničnim informacijama, Stanojević, inače liječeni narkoman, boluje od hepatitisa C.

U međuvremenu, gradom se proširila vijest da je on pobjegao  iz zatvorske bolnice i u ovom gradu je zavladala panika. Međutim, ispostavilo se da je ta vijest bila lažna.

– Blokirali smo naselje Topoljnajak, gde Stanojević živi sa svojom majkom, ali smo ubrzo provjerom ustanovili da se on ipak nalazi u zatvorskoj bolnici i da je pod kontrolom ljekara. Kasnije smo utvrdili da je napadač jedan momak iz Kraljeva, koji je sinoć došao u Lazarevac na žurku. On je identifikovan i pitanje je samo trenutka kada će biti uhapšen – objašnjava izvor iz lazarevačke policije.

Situaciju je dodatno pogoršala vijest o navodnom novom napadu kanibala, koji je ujeo maloljetnu devojčicu N. R. (15).

– Motivi napada još nisu jasni, ali prema nezvaničnoj izjavi, koju je maloljetnica dala policiji, do napada je došlo oko 22 sata dok je ona šetala ispred pekare. Navodno, u tom trenutku njoj je prišao nepoznati mladić da bi je bez razloga zgrabio za ruku i ujeo za zglob. Uplašena N. R. je nekako uspjela da se otrgne i utrči u Dom zdravlja, koji se nalazi u blizini, gdje su joj ljekari pružili prvu pomoć. Ugriz je bio prepoznatljiv, ali nije došlo do cijepanja tkiva – rekao je izvor lista “Alo”.

Ovi napadi “ljudoždera” u Lazarevcu, koji su se dogodili posljednjih dana, izazvali su pravu paniku među stanovnicima ovog grada. Stanovi se zaključavaju i prije prvog mraka, a roditelji svoju, uglavnom maloljetnu žensku djecu, više ne puštaju bez pratnje u grad.

Izvor: Telegraf

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/novi-kanibalski-napad-u-lazarevcu-ujeo-djevojcicu-od-15-godina/||claudebot