Počela protestna šetnja zaposlenih u Fokusu – Hoćemo da radimo!

Objavljeno: 20. 6. 2012 u 12:22h

Kako su i najavili, dvadesetak zaposlenih u dnevnom listu “Fokus” zbog veoma teškog materijalnog stanja, u najtoplijem dijelu najtoplijeg dana, krenuli su u protestnu šetnju. Od redakcije Fokusa do parka Mladen Stojanović radnici će noseći transparente “Hoćemo da radimo” uz pratnju pripadnika policije proći kroz centar Banjaluke.

Radnici su juče uputili saopštenje institucijama u RS u kojem navode:

“Nakon mnogobrojnih pokušaja nismo naišli na razumjevanje poslodavca i nadležnih organa, zbog čega je 50 porodica dovedeno do ruba egzistencije. Fokus je svih proteklih godina bio u funkciji razvoja Republike Srpske i očekujemo od vlasti da pomognu radnicima sad kada nam je najteže. Mirna okupljanja nastavićemo do ostvarenja naših zakonom zagarantovanih prava”.

Izvor: Frontal

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/pocela-protestna-setnja-zaposlenih-u-fokusu-hocemo-da-radimo/||claudebot