Popust od 30 odsto na školsku lektiru i slikovnice

Tweet about this on Twitter0Share on Facebook0

Zavod za udžbenike i nastavna sredstva Republike Srpske obilježiće 23. april – Svjetski dan knjiga prigodnim programima i aktivnostima, te popustom od 30 odsto na školsku lektiru i slikovnice u svih 17 knjižara u Srpskoj.

U Višegradu će danas biti održan školski čas „Pjesme naših dječijih pisaca“ u knjižari Zavoda na kome će se recitacijama i dramskim prikazima predstaviti učenici Osnovne škole „Vuk Karadžić“, a na Tjentištu će biti dodijeljeni na poklon školska lektira i nastavna sredstva za područno odjeljenje OŠ „Veselin Masleša“.

U Foči će biti dodijeljena pomoć samohranoj majci sa troje djece, najavljeno je iz Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva Republike Srpske iz Istočnog Sarajeva.

Ove godine Zavod za udžbenike proslaviće 20 godina rada, a u okviru obilježavanja jubileja u narednom periodu organizovaće slične aktivnosti i u ostalim dijelovima Republike Srpske.

Prethodnih mjeseci Zavod je podržao aktivnosti Univerziteta u Istočnom Sarajevu i Saveza studenata Ekonomskog fakulteta, a podržava i predstojeće događaje kao što su „Đurđevdanski festival folklora“ i muzički festival „Akordeon art“ koji organizuje Muzička akademija.

Izvor: Agencije

Tweet about this on Twitter0Share on Facebook0

Copiright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

Postanite i Vi dio Banjaluka.com tima

Fotografije i video sadržaj slati na e-mail [email protected]