Od danas prijave za izbor najuređenijeg dvorišta

Objavljeno: 23. 4. 2012 u 19:20h

Tradicionalna akcija Administrativne službe Grada „Biramo najuređenije” počela je danas, 23. aprila i zainteresovani građani i pravna lica, mogu se prijaviti putem prijavnog lista, koji mogu preuzeti u holu Administrativne službe Grada – ispred Prijemne kancelarije ili na internet stranici Grada Banja Luka, saopšteno je iz Odsjeka za odnose sa javnošću. Akcija će trajati do 31. maja ove godine.

Biraćemo najuređenije dvorište, najuređenije školsko dvorište, najuređenije dvorište pravnih lica – institucija, najuređeniji prostor u stambenim zgradama i najuređeniji balkon. Novina u odnosu na prethodne godine je izbor najuređenijeg dvorišta pravnih lica – institucija.

Ove godine obilježićemo i mali jubilej akcije – deset godina postojanja. U skladu s tim, Administrativna služba Grada je obezbijedila vrijedne nagrade. Ukupan nagradni fond iznosi 5.000 KM, a najuspješniji će biti nagrađeni i vrijednim poklonima prijatelja akcije „Biramo najuređenije”.

Organizacijom akcije, koja traje već jednu deceniju, Administrativna služba Grada želi da ukaže na značaj uređenja životnog prostora, te da, zajednički sa građanima, radimo na jačanju ekološke svijesti.

Popunjene prijave potrebno je poslati elektronskom poštom na adresu [email protected] ili poštom na adresu: Administrativna služba Grada Banja Luka, Trg srpskih vladara 1 (sa naznakom za akciju „Biramo najuređenije”).

Izvor: ASBL

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/od-danas-prijave-za-izbor-najuredenijeg-dvorista/||claudebot