Krao čekajući na izdržavanje kazne

Banjalučka policija uhapsila je dvadesetosmogodišnjeg Ljubišu Nedimića iz Doboja koji je pokušao da opljačka dragstor “Dragan” u Banjaluci, saznaje Srna u policiji Republike Srpske.

Nedimić je juče petnaest minuta iza ponoći maskiran i sa nožem ušao u dragstor “Dragan” u Ulici Novice Cerovića u Banjaluci, zahtijevajući od radnice da mu pokaže gdje se nalazi novac.

Nakon neuspjelog pokušaja otvaranja kase Nedimić je pokušao da pobjegne, ali su ga spriječili pripadnici Centra javne bezbjednosti /CJB/ Banjaluka, koji su ga odmah lišili slobode.

Tokom kriminalističke obrade, utvrđeno je da je Nedimić ranije bio osuđen na zatvorsku kaznu zbog krivičnog djela krađe, pa je odmah sproveden u Kazneno popravni zavod Tunjice na izdržavanje kazne.

Banjalučka policija uhapsila je dvadesetpetogodišnjeg Semira Karađuza iz Banjaluke, koji je u subotu, 21. aprila, oko 4.00 časa zatečen u krađi u trgovini “Ožegović” u naselju Obilićevo.

Nakon kriminalističke obrade Karađuz je pušten na slobodu, a policija će nadležnom tužilaštvu protiv njega podnijeti izvještaj zbog počinjenog krivičnog djela teška krađa.

Izvor: Agencije

Copiright. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.