Najbrži čovjek na svijetu – na sve četiri (VIDEO)

Objavljeno: 18. 4. 2012 u 15:07h

Јapanac Keniči Ito bavi se neuobičajenim sportom, trči oslonjen i na ruke i na noge!

Zbog neobičnog stila ušao je i u knjigu rekorda. Proglašen je najbržim čovjekom koji trči uz pomoć sva četiri uda. Stotinu metara prijeđe za nešto manje od 20 sekundi.

Uzor su mu majmuni, ali i druge životinje. Proučava ih kako bi usavršio svoj neobičan trkaći stil.

“Licem i tijelom podsjećam na majmuna, pa su me odmalena zezali. Nije mi smetalo jer ih obožavam. Negdje duboko u sebi htio sam preuzeti nešto njihovo. Vidio sam majmuna koji brzo trči i znao sam da je to, to. Od tada vježbam trčanje na sve četiri svaki dan”, priča Ito.

Ito je punih osam i po godina hodao na sve četiri po kući i okolini. Sve je poslove u kući obavljao na taj način. Trud mu se po svemu sudeći isplatio.

http://youtu.be/FG5IlatRqDk

Izvor: RTRS

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/najbrzi-covjek-na-svijetu-na-sve-cetiri/||claudebot