KKI Vrbas domaćin polufinala NLB košarkaške lige

Objavljeno: 12. 4. 2012 u 14:05h

Košarkaški klub invalida “Vrbas” iz Banjaluke domaćin je polufinala NLB košarkaške lige za lica sa invaliditetom koje će biti održano u subotu, 14. aprila, u Banjaluci.

Na turniru će učestvovati ekipe iz BiH – Republike Srpske, Slovenije, Austrije, Italije, Hrvatske. Utakmice će biti igrane u Sportskoj dvorani Oblićevo.

“Košarkaškom klubu invalida `Vrbas` je čast i obaveza da ove godine bude domaćin polufinala NLB lige. To je za Banjaluku i invalidni sport veliki događaj”, rekao je Srni predsjednik KKI “Vrbas” Marinko Umićević.

Umićević je podsjetio da je ovaj klub prvi osnovani sportski klub lica sa invaliditetom u Republici Srpskoj i da okuplja veliki broj invalida zainteresovanih za sportsku aktivnost.

Košarkaški klub invalida “Vrbas” veoma se uspješno takmiči u Košarkaškoj ligi za invalidna lica u RS i BiH, kao i na međunarodnim turnirima.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/kki-vrbas-domacin-polufinala-nlb-kosarkaske-lige/||claudebot