Jednogodišnja djevojčica trudna

Objavljeno: 10. 4. 2012 u 09:34h

Doktori su ostali šokirani kada su otkrili da jednogodišnja djevojčica iz Kine u svom stomaku nosi dijete.

Kang Mengru - jednogodišnja trudnica

Jednogodišnja Kang Mengru iz Kine, zbunila je doktore sa svojim velikim stomakom, nakon čega je poslana na CT kako bi se otkrio razlog zbog čega je malenoj Kang stomak toliko narastao i još uvijek raste.

Kada su rezultati CT-a bili gotovi, doktori su bili zaprepašteni činjenicom da u njenom stomaku raste fetus.

Nakon prvobitnog šoka konstatovano je da se najvjerovatnije radi o njenom parazitskom blizancu.

Naime, djevojčicina majka tokom svoje trudnoće imala je dva fetusa i jedan od njih počeo se razvijati u drugom fetusu, što je dovelo do ove šokantne pojave.

Ali ovo nije prvi slučaj ove vrste. Prošle godine jednogodišnjoj djevojčici iz Saudijske Arabije takođe je konstatovana trudnoća.

Malenu Kang Mengru iz Kine očekuje operacija tokom koje će doktori otkloniti fetus njenog brata iz stomaka.

Izvor: mojportal.ba

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/jednogodisnja-djevojcica-trudna/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])