Besplatno studiranje za odlične učenike

Objavljeno: 8. 4. 2012 u 14:23h

Komunikološki koledž u Banjaluci omogućiće besplatno studiranje odličnim srednjoškolcima, saopšteno je iz ove Ustanove.

“Kandidati za upis koji imaju prosjek ocjene iz srednje škole 4,7 ili više i koji osvoje najmanje 30 od 50 mogućih bodova na prijemnom ispitu mogu besplatno upisati prvi semestar na nekom od studijskih programa Koledža”, navodi se u saopštenju.

Budući studenti imaće besplatno studiranje i do kraja školovanja ako u svakom semestru budu imali odličan uspjeh.

U školskoj 2012/13 godini Koledž upisuje studente na redovno ili vanredno studiranje na svim studijskim programima komunikologija i to na smjerovima: komunikologija, odnosi s javnošću i novinarstvo, kao i engleski jezik i dizajn sa smjerovima grafički i multimedijalni dizajn, dodaje se u ovom saopštenju.

Izvor: Agencije

 

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/besplatno-studiranje-za-odlicne-ucenike/||claudebot