Pucanj iz pištolja prekinuo tuču

Objavljeno: 6. 4. 2012 u 11:00h

Darko Vujić (41) i Dragan Janjanin (49) u Gradiški su fizički napali Gordana Lazića (38) i nanijeli mu povrede glave, rečeno je u policiji Republike Srpske.

Kada je Lazić shvatio da mu prijeti opasnost, iz pištolja je ispalio hitac u vazduh, nakon čega su Vujić i Janjanin pobjegli u nepoznatom pravcu.

Tuča se dogodila juče jedan sat poslije ponoći ispred ugostiteljskog objekta ”Laguna”.

Uviđaj na licu mjesta obavili su pripadnici Policijske stanice Gradiška, a istog dana oko 14.00 časova uhapšeni su Janjanin i Vujić.

Policija je na osnovu usmene naredbe sudije obavila pretres kuća i prostorija koje koriste sva tri lica.

Prilikom pretresa kuće Lazića pronađeno je 17 metaka za pištolj koji je bio kod njega u vrijeme tuče, te oružni list na njegovo ime, a kod Janjanina je pronađen i uz potvrdu oduzet pištolj i osam metaka, dok kod Vujića nije pronađeno ništa.

Policija će Okružnom tužilaštvu Banjaluka podnijeti izvještaje protiv Vujića i Janjanina za krivično djelo tjelesne povrede, dok će protiv Lazića biti podnesen izvještaj zbog ugrožavanja opasnim oruđem pri tuči i izvještaj Sudu za prekršaj zbog postupanja suprotno odredbama Zakona o javnom redu i miru.

Nakon kriminalističke obrade ova lica su puštena na slobodu.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/pucanj-iz-pistolja-prekinuo-tucu/||claudebot