Uhapšen zbog narušavanja javnog reda na stadionu

Objavljeno: 5. 4. 2012 u 10:53h

Banjalučka policija uhapsila je tridesetjednogodišnjeg Gabrijela Mitovića iz Banjaluke zbog narušavanja javnog reda i mira na Gradskom stadionu u ovom gradu tokom sinoćnje fudbalske utakmice između banjalučkog “Borca” i sarajevskog “Željezničara”, rečeno je u policiji Republike Srpske.

Mitović je tokom utakmice lomio zaštitnu ogradu na stadionu, te palio baklje koje je potom ubacivao na teren za igru.

Policija je Mitovića uhapsila u 18.40 časova, odmah po prekidu utakmice.

Nakon kriminalističke obrade on je pušten na slobodu, a protiv njega će Osnovnom sudu Banjaluka biće podnesen izvještaj o počinjenom prekršaju zbog ponašanja suprotno odredbama Zakona o javnom redu i miru i Zakona o sprečavanju nasilja na sportskim priredbama.

Glavni sudija susreta Midhat Arnautović prekinuo je juče meč, nakon što je pomoćni sudija Nikica Tomas pogođen tvrdim predmetom u glavu sa istočne tribine na kojoj su se nalazili navijači “Borca”.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/uhapsen-zbog-narusavanja-javnog-reda-na-stadionu/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; GoogleOther) Chrome/122.0.6261.94 Safari/537.36