Kćerka pomogla ubici da njene mrtve roditelje zakopa u vrtu?

Objavljeno: 4. 4. 2012 u 18:00h

Njemačka policija je u dvorištu kuće u Nocingu pronašla zakopana trupla supružnika Franca R. (60) i Hajdi (54).

Sumnja se da su ubijeni još u petak. Policija za ubistvo sumnjiči Kristofa W. (21), bivšeg dečka njihove kćerke Kornelije (17), piše Bild.

Sin Andreas R. (29), koji živi u susjednom mjestu, tokom vikenda zvao je roditelje. Nisu mu se javljali pa je otišao do njihove kuće i na stepenicama je vidio puno krvi. Nazvao je policiju. Ona je počela potragu i u vrtu našla trupla koja su bila zakopana u vrlo plitkim grobovima.

Policija sumnja da je Kristof u petak u osam sati ujutro ušao u kuću kroz prozor u podrumu. Franca je pet puta isjekao nožem, a njegovu suprugu 30 puta sekirom. Motiv je još nepoznat. Policija zasad zna samo da je djevojka prije dvije nedjelje prekinula vezu i to na nagovor svojih roditelja.

Policija sumnja da je pomagala ubici. Navodno joj je ubica, nakon što je došla iz škole, pokazao trupla pa su ih zajedno pokopali i čistili kuću. Ali djevojka koja se trenutno nalazi na psihijatriji navodno tvrdi da ju je Kristof naterao da mu pomogne. Kristof je ubistva priznao. I prije je bio nasilan i to prema svojim roditeljima i prema Korneliji.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/kcerka-pomogla-ubici-da-njene-mrtve-roditelje-zakopa-u-vrtu/||claudebot