Betmen ipak postoji?!

Objavljeno: 1. 4. 2012 u 14:01h

Američka saobraćajna policija zaustavila je crni automobil “lambordžini” iz kojeg je izašao čovjek obučen u kostim “Betmena”.

Replika betmobila

Policajci su primjetili automobil na kojem nije bilo registarskih tabla zbog čega su vozaču signalizirali da se zaustavi.

Pošto su ga zaustavili “Betmen” je izašao iz automobila, a policajac mu je rekao da nema registarskih tablica. Poslije kraćeg ispitivanja, “Betmen” je identifikovan kao lokalni biznismen Leni Robinson koji oblači kostim radi zabave oboljele djece u lokalnim bolnicama.

On je policajcima rekao da je bio na putu ka bolnici u Džordžtaunu kada su ga zaustavili.

Policija je “Betmenu” dopustila da nastavi put bez novčane kazne, nakon što je pokazao da ima registarske tablice unutar vozila.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/betmen-ipak-postoji/||claudebot