Duran Duran na glavnoj bini Exit festivala!

Objavljeno: 30. 3. 2012 u 18:13h

S velikim zadovoljstvom potvrđujemo glasine da će na glavnoj bini Exit festivala 2012. nastupiti jedan od najvažnijih pop bendova svih vremena i legende nju vejva, Duran Duran. Ljubitelje pop melodija svakako će obradovati i i vijest da je za Fusion binu potvrđen švedski elektronski bend Little Dragon, izdanak plodotvorne skandinavske indi pop scene. Nešto potpuno drugačije predstavlja Happynovisad Stage nastupom imena nezavisne izdavačke kuće R&S Records, Teengirl Fantasy Live, Lone, Pariah i The Chain, dok će na Elektrani jedan od najuzbudljivijih nastupa imati Sneaky Sound System.

Sastav koji je u svojoj dosadašnjoj karijeri prodao više od 80 miliona ploča i promijenio živote milionima fanova širom svijeta, Duran Duran, vraća se u Srbiju, nakon spektakularnog koncerta koji je 2006. godine održan u Beogradu, i to kao originalna četvorka, u sastavu Džon Tejlor, Rodžer Tejlor, Nik Rouds i Sajmon Le Bon, uz gitaristu Doma Brauna. Duran Duran je tokom čitave svoje karijere bio poznat po svojim savršenim radijskim pop pjesmama, elegantnom novoromantičarskom izgledu i glamuroznim i dekadentnim video spotovima, među kojima poslednji, snimljen za pesmu Girl Panic! krajem prošle godine, prikazuje svjetske top modele, Jasmin Le Bon, Sindi Kraford, Naomi Kempbel, Evu Hercigovu i Helenu Kristensen, kao članice benda.

Sastav je tokom bogate karijere osvojio najvažnije muzičke nagrade, poput Gremija i Brit nagrada, preko nagrada MTV-ja i Q magazina, sve do dve Ivor Novello nagrade, dok su im singlovi 14 puta bili u top 10 UK listi singlova, a 21 put u Bilbordovih sto najboljih singlova. Duran Duran će na Exit festivalu predstaviti svoj poslednji, trinaesti po redu album, All You Need Is Now, snimljen pod producentskom palicom dobitnika Gremija i velikog obožavaoca benda, Marka Ronsona, a svakako ćemo imati prilike da uživamo i u legendarnim hitovima poput Rio, Hungry Like the Wolf, Girls on Film, Ordinary World, Come Undone, kao i A View to a Kill iz istoimenog filma Džejms Bond serijala.

Izvor: Exitfest.org

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/duran-duran-na-glavnoj-bini-exit-festivala/||claudebot