Akcija uređenja grada – korisnički centar na usluzi građanima

U okviru ovogodišnje akcije proljećnog uređenja grada, od danas, 30. marta, u funkciji je i korisnički centar Grada, koji će biti na raspolaganju građanima, na broju telefona: 051/333-051, svakog radnog dana od 8 do 24 časa i subotom od 8 do 16 časova.

„Prepoznajući potrebu za što kvalitetnijom i transparentnijom komunikacijom sa građanima, Grad je donio odluku o uvođenju eksperimentalnog projekta korisničkog centra Grada Banjaluka. To konkretno znači da će građani moći da dobiju sve potrebne informacije vezane za ovu i naredne akcije grada pozivom na navedeni broj”, saopšteno je iz Odsjeka za odnose sa javnošću.

Pitanja se mogu postavljati ili putem glasovne poruke ili direktnom komunikacijom sa operaterima. Naš cilj je da se na što jednostavniji način pruže potrebne informacije, da svaki građanin može da ostvari kontakt sa Administrativnom službom i da svojim komentarima i prijedlozima svi zajedno dobijemo kvalitet više.

Inače, u toku je prva sedmica akcije proljećnog uređenja grada, i obuhvata sljedeće mjesne zajednice: Srpske Toplice (lijeva i desna strana), Obilićevo I i II, Starčevicu, Vrbanju, Adu, Debeljake, Česmu, Priječane, Krupu na Vrbasu, Rekavice I i II, Krmine, Agino Selo, Bočac, Karanovac, Ljubačevo, Stričiće, Paviće, Donja Kola, Kola i Goleše.

Izvor: ASBL

Copiright. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.