Sutra potpisivanje ugovora o stipendijama

Tweet about this on Twitter0Share on Facebook0

Ministarstvo nauke i tehnologije Republike Srpske izdvojilo je 90.000 KM za stipendiranje 13 talentovanih studenata drugog i trećeg ciklusa na univerzitetima u Republici Srpskoj, BiH i inostranstvu u akademskoj 2011/2012. godini, kojima će stipendije biti uručene posredstvom Fonda “Dr Milan Jelić”.

Redovnim studentima drugog ciklusa dodijeljeno je osam stipendija od po 5.000 KM, dok je redovnim studentima trećeg ciklusa dodijeljeno pet stipendija od po 10.000 KM, saopšteno je iz Ministarstva.

Svečano potpisivanje ugovora o stipendiranju između Fonda “Dr Milan Jelić” i stipendista biće održano sutra u 12.00 časova prostorijama Ministarstva nauke i tehnologije Republike Srpske, a prisutnima će se obratiti predsjednik Fonda “Dr Milan Jelić” Jasmin Komić.

Na javni konkurs za dodjelu stipendija studentima drugog i trećeg ciklusa na univerzitetima u Republici Srpskoj, BiH i inostranstvu objavljenom u decembru 2011. godine prijavilo se 88 studenata.

Izvor: Agenicje

Tweet about this on Twitter0Share on Facebook0

Copiright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

Postanite i Vi dio Banjaluka.com tima

Fotografije i video sadržaj slati na e-mail [email protected]