Planirali da opljačkaju banku

Tweet about this on Twitter0Share on Facebook0

Banjalučka policija uhapsila je dvojicu muškaraca sa Sokoca koji su osumnjičeni da su planirali pljačku banke u Banjaluci, rekao je Srni portparol Centra javne bezbjednosti Banjaluka Igor Šukalo.

Prema riječima Šukala, riječ je o muškarcima čiji su inicijali D.V. i Đ.T. za koje je kriminalističkom obradom utvrđeno da su u prethodna tri dana spremali razbojništvo.

On je dodao da su prilikom pretresa stana koji su koristili osumnjičeni pronađena dva noža kojima su namjeravali da izvrše razbojništvo, kao i mobilni telefon u kojem su se nalazile fotografije banke.

Šukalo je rekao da su ova lica, koja su uhapšena juče u Banjaluci, višestruki povratnici u vršenju krivičnih djela, kao i da je jedno od njih izdržavalo zatvorsku kaznu zbog razbojništva.

Prema nezvaničnim saznanjima, riječ je o Vladimiru Dubočaninu (26) i Đorđu Točinoviću (22) koji su namjeravali da opljačkaju banku Inteza.

Izvor: Agencije

Tweet about this on Twitter0Share on Facebook0

Copiright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.