Uhapšeno devet razbojnika

Objavljeno: 19. 3. 2012 u 17:39h

 BANjALUKA, 19. MARTA – Pripadnici Centra javne bezbednosti (CJB) Banjaluka proteklog vikenda uhapsili su devet lica koji su počinili 12 razbojništvo, saopšteno je iz ovog centra.

Centar javne bezbjednosti Banjaluka

Policija je u subotu uhapsila lice, čiji su inicijali S.G. iz Banjaluke koji je 25. januara u banjalučkoj Ulici Srđe Zloploglađe opljačkao market. On je tokom kriminalističke obrade priznao da je počinio razbojništvo i odmah je sproveden u Okružno tužilaštvo na dalje postupanje.

Policija je danas banjalučkom Okružnom tužilaštvu podnijela izvještaj protiv lica, čiji su inicijali M.V. i B.B. iz Banjaluke zbog sedam počinjenih razbojništava u samostalne trgovinske radnje i apoteke na području Banjaluke. Ova lica se nalaze u pritvoru.

Prijedorska policija je u protekla tri dana uhapsila dva lica, čiji su inicijali I.R. i B.L. iz Prijedora zbog počinjenog razbojništvo. I.R. je 12. februara fizički napao vlasnicu mjenjačnice, nanijevši joj više udaraca pištoljem u glavu, nakon čega je ukrao veću količinu novca i pobjegao.

Lice B.L. je 18. decembra 2011. godine u Prijedoru opljačkao samostalnu trgovinsku radnju. Nakon usmene naredbe nadležnog sudije policija je pretresla stambene objekate koje su ova lica koristila i tom prilikom pronašla ukradene predmete koji će biti vraćeni vlasnicima.

Policija u Kotor Varoši i Prnjavoru uhapsila je lica, čiji su inicijali K.M. i M.R. iz Kotor Varoši i M.M. i B.R. iz Prnjavora koji su 7. i 9. februara počinili razbojništvo. Ovim licima je određen je pritvor.

Policija u narednom periodu nastavlja pojačan rad na sprečavanju, otkrivanju i rasvjetljavanju krivičnih djela razbojništva s ciljem očuvanja povoljne bezbjedonosne situacije na području koje pokriva CJB Banjaluka.

Iz banjalučkog CJB apeluju na sve građane da svako sumnjivo ponašanje i kretanje lica u blizini dragstora, samostalnih trgovinskih radnji, apoteka, sportskih kladionica i drugih objekata prijave na telefon 122, kako bi spriječili izvršenja eventualnih krivična djela.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/uhapseno-devet-razbojnika/||claudebot