Novak i Ana u polufinalu

Objavljeno: 16. 3. 2012 u 10:56h

Amerikanac Džon Izner biće protivnik najboljem svjetskom teniseru Novaku Đokoviću u polufinalu turnira iz Masters serije u Indijan Velsu (Kalifornija), dok će protivnica Ane Ivanović biti ruska teniserka Marija Šarapova.

Džon Izner je plasman u polufinale izborio jutros pobjedom protiv Žila Simona iz Francuske: 6-3, 1-6, 7-5, dok je Đoković još sinoć savladao Španca Nikolasa Almagra sa 6-3, 6-4.

Preostala dva četvrtfinala u muškoj konkurenciji igraju se večeras, a sastaju se:

  • Rafael Nadal (Španija) – David Nalbandian (Argentina) i
  • Rodžer Federer (Švajcarska) – Huan Martin Del Potro (Argentina).          

Protivnica Ani Ivanović u polufinalu turnira iz Masters serije u Indijan Velsu biće ruska teniserka Marija Šarapova pošto je savladala zemljakinju Mariju Kirilenko sa 3-6, 7-5, 6-2.

Plasman među četiri najbolje igračice na turniru koji se igra za nagradni fond od 5,5 miliona dolara Ana Ivanović je obezbijedila pobjedom protiv Francuskinje Mario Bartoli: 6-3, 6-4.

U drugom polufinalu sastaju se Bjeloruskinja Viktorija Azarenka i Angelika Kerber iz Njemačke.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/novak-i-ana-u-polufinalu/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])