Prodali iznajmljen auto, pa prijavili krađu

Objavljeno: 15. 3. 2012 u 10:34h

Lica čiji su inicijali E.N. iz Visokog i S.K. iz Donjeg Vakufa uhapšeni su juče zbog osnova sumnje da su lažno prijavili iznajmljeno vozilo kao ukradeno, a u stvari ga prodali za 1.400 evra, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Doboj.

Osumnjičeni E.N. prijavio je u utorak krađu “citroena” u vlasništvu doo”Begović” Bihać, koji je iznajmio kao “renta-kar uslugu”, tvrdeći da mu je vozilo otuđeno sa parking prostora u Ulici Kneza Miloša.

Tokom rasvjetljavanja ovog slučaja, policijski službenici utvrdili su da su navedena lica, zajedno sa još jednim licem D.K, koje je trenutno nedostupno policiji, “citroen” nakon iznajmljivanja prodala na područje Republike Srbije, te tako stekla protivpravnu imovinsku korist.

Nakon kriminalističke obrade E.N. uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti predat Okružnom tužilaštvu u Doboju, a izvještajem će biti obuhvaćen i D.K, dok će S.K. biti predat policijskim službenicima MUP-a Unsko Sanskog Kantona radi kriminalističke obrade u vezi drugih krivičnih djela.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/prodali-iznajmljen-auto-pa-prijavili-kradu/||claudebot