Zatražen pritvor za Marinkovića i Ristića

Objavljeno: 14. 3. 2012 u 16:30h

Okružni tužilac u Banjaluci predložio je danas određivanje pritvora Karađorđu Marinkoviću (21) i Mladenu Ristiću (18) zbog sumnje da su počinili razbojništvo u ugostiteljskom objektu “NO-1” u Kotor-Varošu.

Pritvor je predložen zbog bojazni da bi osumnjičeni mogli ometati krivični postupak uticajem na svjedoke, saučesnike ili prikrivače, kao i zato što bi puštanje na slobodu rezultiralo stvarnom prijetnjom narušavanja javnog reda i mira – uznemirenje javnosti.

O prijedlogu za određivanje mjere pritvora odlučiće sudija za prethodni postupak Okružnog suda u Banjaluci.

Osumnjičeni su u ugostiteljskom objektu “NO-1” u Kotor Varoši, 7. marta oko 2.15 časova, počinili razbojništvo sa dva maloljetna lica, čiji su inicijali P.R. i P.N, kada su uz prijetnju nožem i čekićem savladali čuvara i ukrali oko 2.160 KM i računar.

Odjeljenju za maloljetnike Okružnog tužilaštva Banjaluka biće podnesen izvještaj protiv P.R. i P.N. o počinjenom krivičnom djelu razbojništva i prema njima slijedi postupanje u skladu sa Zakonom o zaštiti i postupanju sa djecom i maloljetnicima u krivičnom postupku, saopšteno je iz tužilaštva.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/zatrazen-pritvor-za-marinkovica-i-ristica/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])