Majka pomogla sinu da pobjegne poslije razbojništva

Objavljeno: 12. 3. 2012 u 13:41h

Prnjavorčani Mladen Malinić (20) i Boris Romanjski (18) uhapšeni su zbog razbojništva u trgovini “Izbor” u prnjavorskom mjestu Štibor, kao i Malinićeva majka Ljiljana Stanković zbog sumnje da im je pomogla u bjekstvu, rečeno je Srni u policiji Republike Srpske.

Razbojništvo

Maskirani razbojnici su u subotu uveče u Štiboru, prijeteći oružjem, uzeli od radnice u trgovini 850 KM i plastični dio kase sa sitnim novcem, nakon čega su se sa vozilom “golf dva” udaljili u nepoznatom pravcu.

Oni su uhapšeni juče oko 13 časova.

Ljiljana Stanković je uhapšena sinoć u Ulici Veljka Milankovića u Prnjavoru nakon što je policija zaustavila “golf dva”, kojim je upravljala. Prilikom hapšenja u odvod za vodu bacila je aluminijumsku foliju u kojoj je bila 51 sjemenka marihuane.

U kanalu je pronađeno još 210 sjemenki iste droge, koja je pripadala Stankovićevoj. Ona je policiji priznala da je bacila drogu koju je, kako je navela, dobila od sina.

Policija je u automobilu kojim je upravljala pronašla su nož, rukavice, dijelove odjeće i plastični dio kase koji potiču iz samostalne trgovinske radnje “Izbor”.

Policija će nadležnom tužilaštvu podnijeti izvještaj protiv uhapšenih za počinjena krivična djela razbojništva, pomoć počiniocu poslije izvršenja krivičnog djela i nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/majka-pomogla-sinu-da-pobjegne-poslije-razbojnistva/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])