Jovanović: Niko od nas nije vjerovao da ćemo stići do četvrtfinala

Objavljeno: 8. 3. 2012 u 11:19h

Ivan Jovanović, srpski stručnjak na klupi Apoela, postao je jedan od heroja Kipra ispisavši nove istorijske stranice plasmanom u četvrtfinale Lige šampiona. Kiprani su pobedili Lion nakon boljeg izvođenja penala, a ni sam Jovanović nije mogao da zamisli da će njegova ekipa biti tu gde je i sada kada je počinjala sezona.

Ivan Jovanović

Ivan Jovanović

Apoel je postao prvi kiparski klub koji je dogurao do četvrtfinala elitnog takmičenja.

“Ovo je najbitnija noć u istoriji Apoela. Svi u klubu i navijači mogu biti ponosni šta je učinjeno za kiparski fudbal. Niko od nas nije vjerovao da ćemo dogurati ovako daleko. Ipak, kada imate igrače koji su prepuni samopouzdanja, sve je moguće. Kada imate navijače, kao što Apoel ima, sve je moguće. Ovo je fantastično, ne mogu da vam opišem koliko sam srećan”, rekao je oduševljeni Jovanović.

 

Srpski stručnjak je otkrio da su se igrači između sebe dogovorili ko će da izvodi penale.

 

“Nisam nikakvu odluku donio ja, već su se igrači između sebe dogovorili. Odigrali smo savršenu utakmicu, bili smo fokusirani tokom svih 120 minuta, a tražili smo i pobednički gol kako ne bi meč odlučivali u penal lutriji”, tvrdi Jovanović.

 

Pored Apoela, u četvrtfinale su se plasirali Milan, Benfika i Barselona.

Izvor: Blic

 

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/jovanovic-niko-od-nas-nije-vjerovao-da-cemo-stici-do-cetvrtfinala/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])