Čelsi otpustio Viljas-Boaša

Objavljeno: 4. 3. 2012 u 16:33h

Portugalac Andre Viljas-Boaš dobio je otkaz na mjesto menadžera Čelsija, a do kraja sezone tim će voditi Roberto di Mateo.

Andre Viljaš Boaš

Andre Viljaš Boaš

Čelsi je poslednjih nedelja nizao veoma loše rezultate, a iako je prošle nedjelje nagovješten izlaz iz krize, sve je kulminiralo subotnjim porazom od Vest Bromvič Albiona sa 1:0.

“Upravni odbor bi voleo da se zahvali Andreu Viljas-Boašu na njegovom radu i da izrazi razočaranje zbog preranog rastanka”, kaže se u saopštenju Čelsija.

U saopštenju Čelsija se ističe da rezultati tima nisu bili dovoljno dobri, a pošto nije bilo naznaka da će se situacija popraviti, uprava kluba je odlučila da uruči otkaz portugalskom stručnjaku.

Klub se i dalje takmiči u Ligi šampiona i FA kupu, i bori za mesto među četiri najbolje ekipe u Premijer ligi, tako da nam je cilj da u nastavku sezone ostanemo što konkurentniji na svim frontovima”, dodaje se u saopštenju Čelsija.

Iako su engleski mediji spekulisali da će na Viljas-Boašovo mejsto doći Rafael Benites, Čelsi se odlučio za Di Matea, bivšu zvijezdu ‘plavaca’ i dosadašnjeg pomoćnika portugalskog stručnjaka.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/aktuelno/celsi-otpustio-viljas-boasa/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])